Testimonials

"In de klei maar uit de shit."

Nico Stijger heeft ons geassisteerd bij de nieuwbouw van onze hoofdlocatie. Eigenlijk werd Nico er op het laatste moment bijgeroepen, omdat een interne bouwbegeleider het op het laatste moment niet meer zag zitten. Dat was een hele goede keuze. Inzicht, begrip, overwicht. De combinatie van af en toe de handjes laten wapperen, meestal regelen en vooral overzicht. En ook prettig: niet onnodig uurtjes declareren. Ik zeg: gewoon doen!

Herbert Wooning,
directeur Wooning Orchids

Wooning Orchids

"Denken in oplossingen."

Ik heb je werkelijk leren kennen tijdens, voor en na de bestuursvergaderingen van de TVZ, Je hebt voor de TVZ de totale organisatie strakker gezet, beter georganiseerd en met mij samen stappen gezet. We hebben o.a. de website opnieuw vorm gegeven, samen diverse bijeenkomsten “succesvol“ georgani-seerd. Ik hoop dat we samen de klus Zuidplaspolder afkunnen maken en mogelijk in welke vorm en organisatie nieuwe projecten op te pakken.
Nico, ik bewonder keer op keer jouw professionele houding, en het denken in oplossingen.

Hans Koolhaas,
Secretaris Tuinders Vereniging
Zuidplaspolder

TVZ Glastuinbouwzuidplaspolder

"Een gezonde dosis
positieve (zelf)kritiek."

ScamiloN staat in de persoon van Nico Stijger voor: betrokken, zorgvuldig en degelijk. Maar ook voor ondernemend, creatief en een duidelijke visie op de toekomst van de bedrijfstak, die hij op zijn duimpje kent: de glastuinbouw. Inclusief de toeleverende industrie en de manier waarop die sector zich heeft georganiseerd. Al die kennis combineert hij met een gezonde dosis positieve (zelf)kritiek en een grote en bovenal prettige realisatiedrang. Dat is prima samenwerken, zoals we bij de Horti Fair op verschillende trajecten hebben ervaren!

Hermen de Graaf
PR / marketing / press
Horti Fair

Horti Fair